KARÁCSONYFALVA VÁR EGER SZÍVÉBEN!

KARÁCSONYFALVA VÁR EGER SZÍVÉBEN!
November 29-től érdemes lesz felkeresni Karácsonyfalvát az egri Agria Parkban, ahol egyedi kézműves termékek és finom borok, pálinkák, kerámiák, egyedi ékszerek, szalmából és csuhéból készült ajándéktárgyak, illatos szappanok között lehet válogatni.

Az ünnepi időszakban Karácsonyfalva mellett az első emeleten ruhatár is működik, az Agria Park látogatói számára. A ruhatárat szintén a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete üzemelteti és a befolyó összeg 100%-ával a térség rászoruló családjait támogatják.

Természetesen a Mikulás is ellátogat krampuszaival az Agria Parkba december 6-án, hogy apró ajándékokkal lepje meg a gyerekeket. Az adventi időszakban minden pénteken színes programokkal, vasárnaponként kézműves foglalkozóval és kedvezményes mozival várják a családokat.

Három életet menthet meg az, aki vért ad – talán ez a legnagyobb ajándék. Az Agria Parkban, a földszinti szökőkút mellett az adventi időszakban több napon keresztül is lesz véradás: december 16-21 között minden nap várják a véradókat a Vöröskereszt szakemberei.

Aki tehát advent idején betér az Agria Parkba, amellett, hogy megtalálhatja szerettei számára a legmegfelelőbb ajándékot, ezúttal adományozhat is, azoknak, akik segítségre szorulnak!

Boldog, meghitt Ünnepeket kíván az Agria Park!

(Agria Park, 2013. november 27.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!