Új akciók, új vásárlási szokások- Már a bevásárlóközpontokban is!

Új akciók, új vásárlási szokások- Már a bevásárlóközpontokban is!
Hazánkban is egyre népszerűbb a vásárlási kuponok használata, mely a nyugati országokban évek, sőt van ahol évtizedek óta nagyon sikeresen működnek a piacon.

Statisztikák szerint Pl. az USA-ban az emberek 79%-a használ kuponokat vásárláskor.

Az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatok alapján, ennek a vásárlási szokás támogatására indult el a www.napiakciok.hu internetes portál, amely Magyarországon egyedülálló és már most nagy sikereknek örvend, mivel mind a felhasználók, mind a kuponokat kibocsátó cégek részéről nagyon praktikus.

Kezdetektől fogva világhírű márkák forgalmazói csatlakoztak a remek kezdeményezéshez és már több nagy bevásárlóközpont számos üzlete kínálja kedvezményes kuponjait a felhasználók számára, melyek hétről hétre frissülnek, változnak. Ilyen kuponokat többek között a Premier Outlets Biatorbágy, az Arena Plaza és július 3.-tól a Westend City Center üzleteiben is felhasználhatnak.

A cégek/üzletek akciós kuponokat tudnak feltölteni, amit a vásárló az oldalról kinyomtathat, vagy SMS-ben ingyenesen lekérheti a telefonjára és vásárláskor ezek bemutatása után részesül a hirdetett akcióban.

A www.napiakciok.hu oldal ehhez a nagyon praktikus vásárlási szokáshoz segít hozzá minél több embert az interneten keresztül, ami már hazánkban is napról-napra egyre népszerűbb a vásárlók körében.

(www.napiakciok.hu, 2008. július 01.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!