Szerinted ki a legelegánsabb színész, zenész, sportoló?

Szerinted ki a legelegánsabb színész, zenész, sportoló?
Szavazz személyes kedvenceidre október 13-ig és nyerj 20.000 forintos Allee vásárlási utalványt, illetve 2 fős belépőt az Allee Elegancia Díjátadó Gálára!

Az Allee Elegancia Díj egyedülálló kezdeményezés Magyarországon, melynek legfőbb célja, hogy méltányolja és elismerje azokat a közszereplőket, akik személyes példával járnak elől a hazai öltözéskultúra megreformálásában. Most rajtad a sor! Szerinted kik a legérdemesebbek e megtisztelő díjra? Ki az a női vagy férfi sportoló, színész vagy zenész-énekes, aki számodra a leginkább megszemélyesíti a stílust és az eleganciát? Szavazz személyes kedvenceidre október 13-ig és nyerj 20.000 forintos Allee vásárlási utalványt, illetve 2 fős belépőt az Allee Elegancia Díjátadó Gálára!

A neves szakmai zsűri három kategóriában női és férfi jelölteket nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel a díj előírásainak, azonban közülük a díjat a nagyközönség szavazatai alapján kategóriánként egy nő és egy férfi nyerheti el.

Az öltözködéskultúra ízlés, elegancia, stílus kérdése. Amit veled együtt új alapokra helyezhetünk. Ráadásul minden leadott szavazattal (három kategóriáról, női és férfi jelöltekről lévén szó ez pontosan 3x2, azaz 6 szavazatot jelenthet) növelheted esélyeidet, és megnyerheted az értékes nyeremények egyikét.

Kattints és szavazz!

(Allee Bevásárlóközpont, 2013. augusztus 22.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!