Forma1 kiállítás és F1 szimulátor a pécsi ÁRKÁD-ban!

Forma1 kiállítás és F1 szimulátor a pécsi ÁRKÁD-ban!
Július 23. és augusztus 4. között Száguldás szerelmesei elnevezéssel interaktív kiállítás nyílik a pécsi ÁRKÁD-ban. A kiállításon megtekinthető 8 darab eredeti Forma–1-es versenyautó és kipróbálható egy Forma 1-es szimulátor is! Nyeremény: páros belépő a július 28-i Nagydíjra!

F1 kiállítás július 23. – augusztus 4. között az ÁRKÁD-ban!

ap_forma1_nagy

Júliusban rendezik hazánkban a soros Forma–1-es futamot a Hungaroringen. A versenynek közvetett részese lesz bevásárlóközpontunk is, ugyanis július 23.-augusztus 4-ig a magyar futam alkalmából a régió legnagyobb szenzációjával kecsegtető eseményére kerítünk sort. Száguldás szerelmesei elnevezéssel olyan tárlatot tekinthetnek meg az érdeklődők, melyhez hasonlót 2004-ben láthattak az ÁRKÁD-ban. Az interaktív kiállítás során 8 darab eredeti, más-más esztendőből származó Forma–1-es versenyautót, valamint 7 vitrint tekinthetnek meg, melyekben a Forma 1-es pilóták által használt sisakok, ruhák, kellékek és különböző relikviák kapnak majd helyet. A látványosságok mellett programokkal is készülünk: Forma–1-es kerékcsere-verseny és játékautó-versenypálya, szimulátor is lesz, hogy a megszólalásig valós körülmények közepette próbára tehessétek képességeiteket. Éljétek át nálunk a Forma-1 lenyűgöző világának hangulatát!

TE MILYEN PILÓTA LENNÉL?

Gyakorlás naponta, selejtező és verseny július 26-án
Nyeremény: páros belépő a július 28-i Nagydíjra!

Kiállításunk célja, hogy testközelbe hozza a Forma1 csodálatos hangulatát. Ebben nagy szerepet játszik az a F1 szimulátor, melyet a Media Markt jóvoltából próbálhatnak ki látogatóink bevásárlóközpontunk felső szintjén.

Továbbá elhelyezünk majd egy Forma 1-es szimulátor autót is bevásárlóutcánkon, melybe ha beültök, egy ponyvára kivetítve feltárul előttetek a pálya, s már kormányozhattok, száguldhattok is, mint az igazi F1 pilóták. Július 26-án pénteken versenybe is szállhattok ezzel a szimulátorral! Az autót a rendezvény teljes ideje alatt bárki kipróbálhatja naponta 10 és 20 óra között. Aki versenyezni is szeretne, a szimulátor mellett őt fogadó hostessnél jelentkezhet július 23-25-ig terjedő időszakban. A megmérettetésre csakis 14. életévüket betöltött személyek regisztrálhatnak. Az ÁRKÁD Igazgatóság és az ÁRKÁD munkatársai, valamint hozzátartozóik nem vehetnek részt a versenyen! A regisztrációs időszakban csakis a jelentkezők kapnak lehetőséget a gyakorlásra, mely a versenyfutamhoz hasonlóan az általunk meghatározott pályán és nehézségi szinten fog zajlani.

Július 26-án pénteken 14 órakor a regisztráltak között megtartjuk a selejtezőt. Az első 10 legjobb időt futott kerül be a döntőbe, mely 17 órakor veszi kezdetét. Aki a 10 résztvevő közül a legjobb időt futja, egy páros állóhelyes belépőt nyer a Hungaroringre a július 28-i magyar F1 nagydíjra! Külön köszönet a nyeremény felajánlójának, az IBUSZ utazási irodának!

További részletekért kattints IDE!

(Árkád Pécs, 2013. július 25.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!