KÉSZÜLJ AZ ÜNNEPEKRE A PÉCSI ÁRKÁD-DAL!

KÉSZÜLJ AZ ÜNNEPEKRE A PÉCSI ÁRKÁD-DAL!
November 21-től ünnepi pompába öltözik az ÁRKÁD PÉCS és karácsonyi vásárral, színpadi műsorokkal, kézműves műhellyel várnak mindenkit. Térjetek be Ti is november 21-e és december 22-e között a pécsi Árkád-ba és tekintsétek meg Hókirálynő birodalmát!

A dér és a hó fagyos szépsége ihlette az idei dekorációt az ÁRKÁD-ban. A XIX. századi dán meseíró-és költő, Hans Christian Andersen egyik művét hívta segítségül a bevásárlóközpont menedzsmentje, a dekoráció tervezésénél. Andersen „Hókirálynő” című, generációk szívét melengető meséje elevenedik meg majd az ÁRKÁD-ban azok számára, akik bevásárló körútjaikat a bevásárlóközpontba tervezik.

Az egyedülálló dekoráció mellett szinte minden nap színpadi programokkal várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Bábművészek, kórusok, zenekarok, színészek műsorai tarkítják majd a hétköznapokat, kellemessé és emlékezetessé téve az ünnepi bevásárlást.

December elsejétől kézműves-műhely is lesz, ahol a hétvégéken ajándékokat készíthetnek a gyerekek és természetesen a felnőttekről sem feledkeztek meg, hiszen az ÁRKÁD bevásárlóutcáit hangulatos kis karácsonyi vásár lepi el. A vásárban mind az otthonuk ékességeit, fenyőfájuk díszeit, mind a karácsonyi ajándékot könnyedén beszerezhetitek. Legyen szó adventi koszorúról, illatos, színes gyertyáról, édességről vagy épp egy kedves karácsonyi figuráról, az ÁRKÁD karácsonyi standjainak kínálatai között egészen biztosan megtalálod azt, amire vágysz. Az ÁRKÁD annak is segít, aki nem tud dönteni, vagy biztosra akar menni ajándékával, így annak vásárlásába bevonja szeretteit is. Számukra kínálják a bevásárlóközpont emeleti információs pultjánál megvásárolható ÁRKÁD-utalványt, ami a kapcsolódó üzletekben váltható be.

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont karácsonyi vásárára az üzletek és a standok egyaránt felkészültek, hogy az ünnepi készülődést megkönnyítsék és színesebbé tegyék vásárlóik számára.

Térjetek be Ti is november 21-e és december 22-e között a pécsi ÁRKÁD-ba és tekintsétek meg Hókirálynő birodalmát!

A részletekért látogass el az Árkád Pécs honlapjára!

(Árkád Pécs Bevásárlóközpont, 2013. november 21.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!