NYIT AZ ARENA JÉGTERASZ!

NYIT AZ ARENA JÉGTERASZ!
Indul az 2013/2014-es korcsolyaszezon az Arena Plazában. Október 25-én 18 órától várja a korcsolya szerelmeseit az Arena Jégterasz.

KORIKAT FEL!

NYITVA TARTÁS, JEGYÁRAK

Az Arena Plaza méltó környezetet biztosít a korcsolyapályának, mely mindennapos nyitva tartásával, változatos programjaival, a gyermekek oktatásában vállalt egyedülálló szerepével a fiatalok és a családok körében is előkelő pozíciót kíván betölteni a budapesti szabadtéri jégpályák között.

Az Arena Plaza mellett, exkluzív környezetben kialakított korcsolyapálya is ilyen lehetőséget nyújt a látogató családok, gyerekek, fiatalok számára, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató időtöltés, igazi téli sport lévén, egészségünk megőrzéséhez is nagyban hozzájárul. Ajánljuk családi programokhoz, baráti összejövetelekhez, születésnapi rendezvényekhez, céges partikhoz, vagy akár egy különleges téli randihoz, így valóban mindenki számára ideális programlehetőség kortól és nemtől függetlenül.

A közel 1.200 m2-es kiváló minőségű jégfelületen a korábbi szezonok hagyományát folytatva, a hétköznap délelőtti órákban idén is a Kori-Suli várja az óvodás, általános- és középiskolás csoportokat, szervezett körülmények között való korcsolyaoktatásra. A korábbi években szezononként 50.000 gyermek ismerkedett meg a korcsolyázással a Jégterasz jóvoltából.

Délutánonként pedig a már gyakorlottabbak számára is nyitott a lehetőség, hiszen négy hónapon keresztül szabadkorcsolyázással várjuk a sport szerelmeseit, valamint azokat, akik szeretnének megismerkedni ezzel a nagyszerű téli sporttal.

A Lelátó épületben a Jégbárok, a téli szezonnak megfelelő étel- és italkínálattal fogadják a melegedni vágyókat és a kísérőket, emellett természetesen korcsolyakölcsönzési és –élezési lehetőség is rendelkezésre áll.

(Arena Plaza, 2013. október 25.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!