KISKEGYED KUPON HÉTVÉGE AZ ÁRKÁD-BAN!

KISKEGYED KUPON HÉTVÉGE AZ ÁRKÁD-BAN!
Gyere el november 23-24. között az Árkád-ba, hozd magaddal a Kiskegyed 47. számát, melyben megtalálod a kedvezményes kuponokat és vásárolj 20-30% kedvezménnyel a megadott üzletekben! Továbbá játssz a Kiskegyeddel és a Tiéd lehet az értékes Wellness Hétvégék egyike!

arkad_kiskegyed_kupon_hetvege_nagy

2013. november 23-24. között, a Kiskegyed Kupon Hétvégén az olvasókat nem csak színes programokkal és meglepetésekkel várjuk, hanem kedvezményes vásárlási lehetőséggel is! Több mint 80 üzlet várja az érdeklődőket jobbnál jobb akciókkal az ÁRKÁD Bevásárlóközpontban! Szerezd meg kedvenc márkáid, termékeid sokkal olcsóbban! Most akár az Ünnepekre is megtakaríthatsz!

Keresd a kedvezményes kuponokat a Kiskegyed 47. lapszámában, 2013. november 19-én! Több mint 80 Árkád-üzlet biztosít 20 vagy akár 30% kedvezményt ezen a Hétvégén! Keresd meglepetés kuponjainkat is, amelyekkel sminkelésre, de akár asztrológiára is regisztrálhatsz a Kiskegyed hostesseknél! Továbbá vágd ki Nyereményszelvényünket, őrizd meg az aznapi vásárlás blokkját, és dobd be a Kiskegyed Nyereményládába! Játssz a Kiskegyeddel és Tiéd lehet az értékes Wellness Hétvégék egyike!

A Kiskegyed Kupon Hétvége mindkét napján, 10:00 és 19:00 óra között színes programokkal várjuk az érdeklődőket a Kiskegyed Szigeten (az ÁRKÁD - Étel Udvar mellett) ahol az olvasók kikapcsolódhatnak két vásárlás között, és a különféle foglalkozások és szépségtippek mellett akár egy Kiskegyed fotózáson is részt vehetnek. Hogy a zene rajongóinak is kedvezzünk, a Kiskegyed nagyszínpadán fellépnek az X-Faktor sztárjai!

Legyél részese Te is egy fantasztikus hétvégének a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, ahol nemcsak spórolhatsz, hanem számos élménnyel gazdagodhatsz a Kiskegyed jóvoltából!

Várunk Mindenkit szeretettel 2013. november 23-24-én a budapesti ÁRKÁD-ban! Készüljünk együtt az Ünnepekre!

A kedvezményes vásárlás mellett 10:00 és 19:00 óra között színes családi és gyermekprogramokkal várunk minden kedves érdeklődőt:

Programok és műsorok:

A Kiskegyed Sziget programjai (10:00-19:00):
- Kiskegyed fotózás
- Sminkelés
- Asztrológia
- Sorselemzés
- Gyermeksarok
- Kreatív foglalkozás

Színpadi program:
- November 23-án 16:00 órától fellép: Muri Enikő
- November 24-én 16:00 órától fellép: Vastag Csaba

Játéksziget játszóház
Szombaton és vasárnap 10:00 és 18:00 óra között:
- kipróbálható játékok: Geomag KOR mágneses építőjáték, Glitza csillámtetkó, V-Tech bébijáték
- lufiosztás
- tombola sorsolás

(Árkád Bevásárlóközpont Budapest, 2013. november 21.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!