NYERJ 1 ÉVET AZ ÉLETEDBŐL!

NYERJ 1 ÉVET AZ ÉLETEDBŐL!
Vásárolj október 12-ig 5.000 Ft felett az EuroCenter kijelölt boltjaiban, és ha nyersz, egy egész évig élvezheted az életet az EuroCenterrel! A szerencsés nyertes havi 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap 12 hónapon keresztül, részt vehet egy kétszemélyes thaiföldi álomutazáson, valamint autómosást és fitnessbérletet is nyer!

Hihetetlen fődíj: egy egész év gondtalanság és feltöltődés az EuroCenterrel!

Vásárolj 2013. október 12-ig 5.000 Ft felett az EuroCenter kijelölt boltjaiban, és ha nyersz, egy egész évig élvezheted az életet az EuroCenterrel! A szerencsés nyertes havi 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap 12 hónapon keresztül, melyet az EuroCenter kijelölt boltjaiban válthat be. Mindemellett részt vehet egy kétszemélyes thaiföldi álomutazáson, valamint autómosást és fitnessbérletet is nyer!

És ez még nem minden! Heti sorsolásainkon további nyereményeket találnak gazdára: flabélos-, fitness- és futballpálya-bérletek bérletek, teljes körű autómosási, cipőjavítási, valamint ruhatisztítási kuponok, mozijegyek, Playstation vagy Xbox játékidő, valamint go-kart jegyek. A nyeremények teljes és pontos listáját és a sorsolások időpontját megtalálja a Tovább sorsolások és nyeremények menüpontban!

Készítse elő 5.000 Ft feletti vásárlást igazoló blokkját, és máris indulhat a regisztráció!

Kattints ide és regisztrálj!

Játékszabályzat

(EuroCenter Óbuda, 2013. szeptember 16.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!