JÁTÉKBÖRZE FEBRUÁRBAN AZ EUROPARKBAN!

JÁTÉKBÖRZE FEBRUÁRBAN AZ EUROPARKBAN!
Az Europark február 8-án JÁTÉKBÖRZÉT szervez kisiskolás gyerekek (7-14 éves) számára, akik árusítóként asztalt bérelhetnek a bevásárlóközpont földszinti területén. Regisztrálni január 31-ig lehet!

A JÁTÉKBÖRZE lényege, hogy a gyerekek elhozhatják karácsonyra vagy szülinapra kapott, nem tetsző új- vagy megunt, feleslegessé vált, de alig használt, jó állapotban lévő játékaikat. Ezeket a játékokat, az Europark Bevásárlóközpont által ingyenesen rendelkezésre bocsátott elárusítóhelyeken értékesíthetik a gyerekek.

A rendezvényen egy kb. 100*50 cm-es asztalfelületet és hozzá tartozó padot bocsájtunk ingyenesen gyerekenként rendelkezésre. Testvérrel, kis baráti társaságokkal is lehet jelentkezni, ebben az esetben egy közös asztalt kapnak ezek a közösségek. A rendezvény ingyenes, egyetlen feltétele a részvételnek a kötelező regisztráció, mely a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével történik. A jelentkezési lap kinyomtatható INNEN és kitöltve a jelentkezes@europark.hu  e-mail címre kell visszaküldeni vagy személyesen is leadható bevásárlóközpontunk földszinti Centerinformációjában.

Az elárusítóhelyeket a regisztrációk beérkezési sorrendjében osztjuk ki. Az árusítás délelőtti- és délutáni turnusokban zajlik, kb. 60 gyermek árusíthat 10 és 13 óra között és 60 gyermek 13 és 16 óra között. A rendezvényen gyerekek árusítanak, szülői beleegyezéssel és részvétellel.

A játékbörze alatt kizárólag gyerekjáték és gyerekeknek szóló könyv és sporteszköz értékesíthető, ruhanemű, élelmiszer, italok, élő állatok árusítása tilos.

A regisztráció határideje: 2014. január 31.*

*szabad helyek függvényében, amennyiben az árus helyek hamarabb elkelnek, a jelentkezést lezárjuk a regisztrációs határidő előtt

A regisztráció feltételei:

  • kisiskolás kor (7-14 év)
  • szülői hozzájárulás a gyermek jelentkezéséhez és a rendezvényen való részvételéhez
  • regisztáció, jelentkezési lap hiánytalan kiöltése, aláírása (szülő részéről), egyidejűleg jelen részvételi feltételek tudomásul vétele és elfogadása (ideértve az adatvédelmi rendelkezések tudomásul vételét és elfogadását)

Adatvédelmi rendelkezések

(Europark Bevásárlóközpont, 2014. január 10.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!