„SEA TO SEE” ISMERETTERJESZTŐ KIÁLLÍTÁS

„SEA TO SEE” ISMERETTERJESZTŐ KIÁLLÍTÁS
A „SEA TO SEE” ismeretterjesztő kiállítás október 3. és 27. között tekinthető meg az Europark Bevásárlóközpontban, mely a tengerek világát mutatja be. A kiállításon a látogatók betekintést nyerhetnek a tengeralatti expedíciók lebilincselő világába.

„SEA TO SEE” ismeretterjesztő kiállítás október 3. és 27. között tekinthető meg az Europark bevásárlóközpontban, mely a tengerek világát mutatja be. A kiállításon a látogatók betekintést nyerhetnek a tengeralatti expedíciók lebilincselő világába. 

A kiállítás célja, hogy felkeltse a gyerekek érdeklődését a tenger alatti világ iránt, inspirálva őket arra, hogy többet akarjanak megtanulni róla — és arról, hogy hogyan óvhatják meg felbecsülhetetlen értékű „vízbolygónkat” – egész életünk során.

A kiállítás ingyenesen látogatható. Az interaktív program időtartama 45-50 perc. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet a jelentkezes@europark.hu email címen lehet megtenni, illetve a + 36 20 823 9619 telefonszámon.

Az interaktív kiállítási rész nyitva tartási ideje:  hétfőtől vasárnapig 10-12 óra és 13-18 óra.

Részletekért kattints IDE!

GYERE EL ÉS NYERJ!

Interaktív kiállításunk alkalmából te is elmerülhetsz az élményekben, hiszen nyereményjátékunk szórólapján regisztrálva 300 000 Ft értékű utazási utalványt nyerhetsz!

A regisztrációs szórólapot október 3-27. között töltheted ki az Europark centerinformációjában! 

Bővebb információért és játékszabályért kattints IDE!

 

(Europark, 2013. szeptember 23.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!