SZEREZZ BESZÁLLÓKÁRTYÁKAT IGAZI AMERIKAI ÁLOMAUTÓKBA!

SZEREZZ BESZÁLLÓKÁRTYÁKAT IGAZI AMERIKAI ÁLOMAUTÓKBA!
A Kaposvár Plaza az amerikai autóipar legbrutálisabb fenevadjait szabadítja a városra november 16-án. Egyetlen blokk segítségével beszállókártyákat nyerhetsz a szuperautók fedélzetére. Öveket bekötni, indulunk!!

Ford Mustang GT500. Közel 800 lóerővel, 30 literes fogyasztással és olyan hangorkánnal, amely Kaposvár nyugodtabb részein minden bizonnyal azonnali csendháborításnak minősülne a slusszkulcs elfordítását követően. Ez a kocsi hibrideket eszik reggelire, TDI-ket falatozik ebédre és német prémiummodelleket nassol uzsonnára. November 16-án viszont megadja magát a Kaposvár Plaza vásárlói előtt, és öblös hangon doromboló, bestiális szobacicává alakul a Tiszta Amerika című rendezvényen.

A Kaposvár Plaza az amerikai autóipar legbrutálisabb fenevadjait szabadítja a városra november közepén: Ford Mustang, Dodge Charger, Chevrolet Camaro és Corvette – a több száz lóerős sportautók egytől egyig a bevásárlóközpont folyosóin parkolnak majd. Parkolnak? Dehogy is, hiszen az autók egy része amerikai izomautó-taxiként funkcionálva felejthetetlen élményben részesíti a Kaposvár Plaza vásárlóit, akik egyetlen blokk segítségével beszállókártyákat nyerhetnek a szuperautók fedélzetére. Öveket bekötni, indulunk!!

A Tiszta Amerika című egész napos show az izomautó-invázión kívül Magyarország és Kaposvár első Baywatch – lány bajnokságával, látványos amerikai sportbemutatókkal, nyílt rodeobika-bajnoksággal, Takács Nikolas fellépésével és egy maratoni, 3 órás élő rockabilly koncerttel várja az amerikai életérzés szerelmeseit Tom White és barátai jóvoltából.


November 16., Kaposvár Plaza: Tiszta Amerika – Éld át az amerikai álmot!

(Kaposvár Plaza, 2013. november 12.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!