KERESED A SAJÁT STÍLUSODAT, DE MÉG NEM TALÁLTAD MEG AZ IGAZIT?

KERESED A SAJÁT STÍLUSODAT, DE MÉG NEM TALÁLTAD MEG AZ IGAZIT?
Akkor Kata és Berta - a Fashion Donor csapat tagjai - csak Rád várnak, hogy segítsenek megtalálni a különféle divatstílusok közül azt, amelyik számodra az Igazi. Ne habozz, szerda és péntek délutánonként a MOM Parkban vár a Fashion Donor.

A Fashion Donor formáció tagjai, Kata és Berta egy csapatot alkotva egészítik ki egymást. Többéves barátságuknak és munkakapcsolatuknak köszönhetően tökéletes összhangban oldják meg feladataikat, ráadásul mindezt remek hangulatban teszik.
Számukra igazi boldogság, hogy nap mint nap azzal foglalatoskodhatnak, amit annyira szeretnek: figyelik a divatvilág újdonságait, izgalmas fotózásokon, forgatásokon vesznek részt.
Divat iránt érzett szenvedélyükkel örömmel színesítik meg mások életét is. Feltöltődést, energiát merítenek minden elégedett mosolyból, amit munkájuk visszaigazolásaként kapnak a tanácsadás és a vásárlások alkalmával.

mom_fashion_donor1
Aki ötletekért, stílus tanácsadásért, vásárlási segítségéért fordul hozzájuk, tapasztalni fogja, nem csak az alkatához, de a személyiségéhez is jól illik majd a lányok által javasolt stílus.
A MOM Park márkalapja, a Park Magazin stylistjaiként a házban megtalálható minden márka újdonságait remekül ismerik. Szeretettel várnak mindenkit, akinek ez a rövid bemutatás felkeltette érdeklődését, de legfőképpen olyan tinédzsereket, fiatalokat, akik keresik a sajátjukat a különféle stílusok között, de nem találták meg az Igazit...

(MOM Park, 2013. november 04.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!