EXKLUZÍV MOZIÉLMÉNY ÉRKEZIK A MOM PARKBA

EXKLUZÍV MOZIÉLMÉNY ÉRKEZIK A MOM PARKBA
A MOM Park új mozija még a valódi filmfanatikusok várakozásait is felülmúlja majd: a legmodernebb technológiával, kényelmes bőrfotelekkel, egyedi dizájnnal, bowlingpályával és tematikus filmes könyvtárral hozza el a még exkluzívabb moziélményt.

A MOM Park megújulása a tavalyi évben kezdődött, hogy a nemzetközi belsőépítészeti trendeknek megfelelően még harmonikusabb, letisztult környezetet kínáljanak látogatóiknak. A házban a közösségi terek mellett a gasztronómiának és a kikapcsolódásnak is kulcsszerepe van, ezért a felújítás második szakaszaként a mozi újjávarázsolását tűzte ki célul a MOM Park.

 

mom_Cinemapink_02

 

Az új üzemeltető a nemzetközi hátterű CİNEMApink, mely exkluzív mozizást kínál megfizethető áron. Az 1994-es alapítású cég mára kétszáz mozitermet üzemeltet Törökországban és idén kezdi meg nemzetközi terjeszkedését: új CİNEMApink mozik nyílnak többek között Cipruson, Grúziában, Szlovákiában és Magyarországon is.

 

A termekben a legújabb digitális Sony 4K vetítők minden szempontból a jelenleg elérhető legjobb képminőséget nyújtják, akár másodpercenként hatvan képkockás sebességgel. A legkorszerűbb hangélményért a hazai multiplexek közt egyedülálló Dolby Atmos 360 hangrendszer és a JBL hangszórók felelnek.

 

A kiemelkedő hang- és képélmény mellett az enteriőr is fontos szerepet kap: a különleges kialakítású design óriásfotelek és a nagyobb sorok közti távolság (145 cm az átlagos 100-120 cm helyett) biztosítja, hogy kényelmesen elnyújtózhassunk a film alatt. A párjukkal érkezők akár az ún. „lovefotelt” is választhatják.

 

Egy rendhagyó tematikus könyvtár is várja a mozizni vágyókat, ahol nem csak a filmkedvelők találhatnak kuriózumokat.

 

mom_cinemapink_tematikus_konyvtar_2

 

A gondosan összeválogatott könyveket a mozi vendégei minden további nélkül kölcsönvehetik, olvasgathatják a mozi előcsarnokában. 

 

mom_cinemapink_tematikus_konyvtar

 

Könnyed kikapcsolódáshoz, baráti estékhez pedig egy hatsávos bowlingpálya áll majd rendelkezésre az épülő komplexumban. 

 

mom_cinemapink_bowling

 

A technikai és építészeti megújuláson túl az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak.

 

Az újranyitás néhány hónapon belül várható, melynek pontos időpontjáról folyamatos tájékoztatást nyújt a bevásárlóközpont.

 

Forrás: Mom Park

(MOM Park Bevásárlóközpont Budapest, 2017. január 26.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!