LEGYÉL TE A NYÍR PLÁZA SZÜLINAPOSA!

LEGYÉL TE A NYÍR PLÁZA SZÜLINAPOSA!
Legyen Tiéd egy felejthetetlen szülinapi party, melyen a Nyír Plaza vendégül lát Téged és barátaidat! A jelentkezni 4-14 év közöttieknek lehet, regisztrálj az oldalunkon és ha szerencsés vagy már kezdődhet is a tervezgetés.

Olvasd el a leírást és vegyél részt benne Te is!

A program leírása:

A program keretein belül lehet pályázni egy felejthetetlen szülinapi party-ra, amire a Nyír Plaza vendégül látja az ünnepeltet és a barátait.

A jelentkezni 4-14 év közöttieknek lehet. Ha 7 éves, vagy fiatalabb vagy a bulidat a Mesevárban, ha elmúltál 7 éves a Fun City Bowling klubban tarthatod. A szülinapi köszöntő és a hozzá tartozó ünneplés – azaz a kedvenc torta, ellátás és üdítőital – csak az ünnepeltet és barátait illeti meg!

Minden hónap utolsó szombatján, délelőtt 11:00 órától kezdődik a szerencsés kiválasztott bulija. A nyerteseket a hagyományos, közkedvelt játékokkal, társasjátékkal, kézműves foglalkozásokkal és természetesen szórakoztató gyerekprogramokkal várjuk. Az ünnepelt átveheti a Plaza üzletei által felajánlott meglepetés ajándékokat, valamint az ünnepeltet és vendégeit meghívunk egy ingyenes mozielőadásra!


Mit kell tennem, hogy nyerjek?

Regisztrálj az oldalunkon, szüleid segítségével. Ehhez kattints a Regisztráció gombra a fenti menüben.

Kérjük a regisztrációs lap pontos kitöltését, hiszen csak úgy tudunk kiválasztani valakit, ha személyesen is tudunk egyeztetni. Nagyon fontos tehát az e-mail cím és a telefonszám pontos kitöltése.

A jelentkezéseket 4-től 14 éves korig fogadunk el!

Meddig kell jelentkezzek?

A születésnapod hónapját megelőző hónapban kell jelentkezned. Tehát szeptemberben az októberben születettek regisztrálhatnak. Ezt legkésőbb a hónap utolsó előtti napjáig meg kell tenned.

Mikor sorsolunk?

A sorsolásra a hónap utolsó napján kerül sor. Oldalainkon a sorsolást követően azonnal megjelenik az új Nyír Pláza Szülinaposa fényképe és főbb adatai.
A sorsolást követő pár napon belül felvesszük a nyertessel a kapcsolatot és már kezdődhet is a tervezgetés. 

Játékszabály

(Nyír Plaza, 2013. szeptember 25.)

Hozzászólás

Hozzászólás írásához adja meg a nevét és írja be az ellenőrzőkódot!