Balaton Plaza

Cím:
Telefon:
E-mail:
Honlap:
Üzletek száma:
Parkolók száma:
Mozi:
Nyitva tartás:
8200 Veszprém, Budapest út 20-28.
+36888419499
info@balatonplaza.hu
www.balatonplaza.hu
53 üzlet
400 parkolóhely
Van

Balaton Plaza általános nyitva tartása: H-Szo: 9-20, V: 10-19 
Megközelítés:

A Balaton Plaza minden irányból, és mindenfajta járművel könnyen megközelíthető! Veszprém szórakoztató- és bevásárló központja a legforgalmasabb út mellett, a belváros tőszomszédságában található.

Autóval:
Ha gépkocsival érkezik, gyakorlatilag el sem lehet rontani az utat! Bármely irányból is érkezzen a látogató Veszprémbe, a Balaton Plazát kétféle módon közelítheti meg:
- Egyrészt haladhat a 8-as elkerülő úton, másrészt mehet egyből a -belvárosba, ahonnan csak egy ugrás a Plaza.
- Ha a hosszabb, de gyorsabb, kényelmesebb kerülőutat választjuk, akkor jobbra kanyarodunk fel Nagyvázsony és a Balaton parti települések (a 71-es és a 73-as út) felől, balra Zirc felől jövet, egészen addig, amíg a Tesco és az OBI melletti nagy felüljáróhoz nem érünk. Ekkor a Budapest útra, a belváros felé fordulunk le, és rövidesen jobb kéz felől megpillantjuk a Plaza területét.
- A másik variáció az, hogy rögvest a belváros felé megyünk. Várpalota (Székesfehérvár) felől nincs is más választása a sofőröknek, de különösen Herend és Ajka felől is ezt az útvonalat ajánljuk, hiszen minden komplikáció nélkül, nyílegyenesen haladva előbb-utóbb a Plazába botlik az ember. Ajka felől érkezvén bal, Várpalota irányából jobb kezünk felől tűnik fel a Balaton Plaza.

Veszprémben minden út a Plazába vezet!

Busszal:
Veszprém központi buszpályaudvara alig 300 méterre található a Plaza épületétől, ide futnak be a helyközi és távolsági buszjáratok.
A Balaton Plaza főbejáratától kb. 100 méterre találhatók a helyi járatok buszmegállói. A város több pontja felől is könnyedén megközelíthet bennünket, aki autóbusszal érkezik. A lehetséges megállók, ahol a Plazához leszállhat: Viola utca, Rózsa utca, Autóbusz állomás, Hotel megálló

Gyalogosan:
Sétáljon a Kórház irányából, a Hotel előtt, vagy a buszpályaudvartól végig egyenesen a Budapest úton!