Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont

Cím:
Telefon:
Fax:
Honlap:
Üzletek száma:
Mozi:
Nyitva tartás:
5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
+3666524524
+3666524525
www.csabacenter.hu
130 üzlet
Van

Üzletközpont nyitva tartása: H-Szo: 7-23, V: 8-23

 
Megközelítés:

Busszal:

  • Helyi buszjárattal:

      o Jaminából: 1; 1A; 2; 3;
      o Mezőmegyerről: 5;
      o Lencsési lakótelepről:7; 7F; 17V
      o Konzervgyártól:11;
      o Kórház-sportcsarnok-főiskola:19;
      o Gerláról: 20;
      o Vasút-, és buszállomásról: a fentiek mindegyike

  • Helyközi buszjárattal közvetlen megálló:

      o Békés felől
      o Köröstarcsa-Mezőberény felől
      o Debrecen felől
      o Füzesgyarmat-Szeghalom felől
      o Sarkad felől
      o Doboz-Gerla felől

 Autóval-motorral:

  • Budapest - Szeged irányából: a körforgalomban a Centrum irányába fordulva, a várostáblától számítva mintegy 4 kilométerre a Víztoronnyal szemben lévő OMV kútnál jobbra fordulva, majd a második közlekedési lámpánál balra behajtás a Csaba Center Parkolóházába.
  • Románia - Gyula irányából: a Sportcsarnoknál balra, majd az ötödik közlekedési lámpánál jobbra és a következő lámpánál már látható is lesz a Csaba Center a jobb oldalon, autóval behajtás a következő lámpás kereszteződésnél jobbra a Csaba Center Parkolóházába.
  • Debrecen - Mezőberény irányából: a 47-es útról érkezve az elkerülő útra a Centrum felé hajtunk fel, majd az 1. lámpás kereszteződésben jobbra kell kanyarodni. A városba érve az 1. lámpás kereszteződésnél jobbra, majd rögtön balra besorolunk és az első jelzőlámpás kereszteződésnél, a Víztoronynál balra fordulunk. A második közlekedési lámpánál balra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.
  • Békés irányából: az elkerülő úton a körforgalomban a Centrum felé haladva a városba beérve az első lámpás kereszteződésnél egyenesen kell haladni. Az ezt követő 1. lámpás kereszteződésnél, a Víztoronynál balra fordulunk, majd a 2. közlekedési lámpánál balra behajtás a Csaba Center Parkolóházába.
  • Újkígyós irányából: a városba beérve az első jelzőlámpás kereszteződésnél jobbra, majd a Bartók Béla úton egyenesen hajtunk. A 3. jelzőlámpánál balra fordulunk rá a Jókai útra, majd a 2. jelzőlámpánál jobbra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.
  • Csanádapáca irányából: az Orosházi útra érkezünk, a vasúti felüljáró utáni lámpás kereszteződésnél egyenesen haladunk. A 3. jelzőlámpánál balra fordulunk rá a Jókai útra, majd a 2. jelzőlámpánál jobbra kell bekanyarodni a Csaba Center Parkolóházába.

GPS Adatok koordináták: É (LAT) 46,678564 fok K (LON) 21,088901 fok

Parkolóház behajtó GPS címe:
5600 Békéscsaba, Jókai utca 17.